Mától megkezdődtek a munkálatok a Örs vezér tere déli oldalán - felújítják a P+R parkolót
2017. május 22. írta: BoldiG

Mától megkezdődtek a munkálatok a Örs vezér tere déli oldalán - felújítják a P+R parkolót

orsvezerter-ittlakunk-hu.jpg

Mától a már meglévő parkoló átépítésével elkezdődik az Örs vezér terén a P+R parkoló felújítása és bővítése. A munkálatok várhatóan szeptemberig tartanak, melynek idejére lezárják a parkoló teljes területét, így ez alatt az idő alatt ott a parkolás nem lesz lehetséges.

A fejlesztés eredményeként a jelenlegi 104-ről 265-re nő a parkolóhelyek száma. Az Örs vezér tere déli oldalán, a Fehér út mellett található autóbusz-végállomás mögötti, már meglévő P+R parkoló, valamint az attól déli irányban elhelyezkedő, jelenleg kihasználatlan terület beépítésével egy új, korszerű, 265 férőhelyes P+R parkolót alakítanak ki. A várakozóhelyen belül, a metróvégállomáshoz a lehető legközelebb elhelyezve, 40 férőhelyes, fedett B+R parkolót is létrehoznak.

A munkálatok során a parkoló szilárd burkolatot kap, ahol megújul a közvilágítás, valamint a zöldfelületek is, a parkolóállások közé ültetett fáknak köszönhetően. A beruházás eredményeként a jövőben korszerű, kibővített P+R és B+R parkolóban hagyhatják autójukat és kerékpárjukat az ügyfelek.

A megújult Örs vezér tere P+R parkolót ezután díjfizetés ellenében lehet majd igénybe venni: reggel 6 és este 22 óra között alkalmanként egy vonaljegy áráért, 22 és 6 óra között pedig megkezdett óránként 105 forintért lehet majd parkolni.

Címlapfotó: ittlakunk.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr4012532887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása