Szeretne Ön is 1.000.000 Forintot keresni? Lesznek még új alpolgármesterek Zuglóban! Jelentkezzen Ön is!
2017. május 27. írta: BoldiG

Szeretne Ön is 1.000.000 Forintot keresni? Lesznek még új alpolgármesterek Zuglóban! Jelentkezzen Ön is!

alpolgi-zuglo.jpg

Zuglóban nagy a baj, főleg politikai színtéren, megy a harc a koncért, pénzért és a hatalomért.

Nem volt elég három polgármester, kellett még egy negyedik is, a képviselő-testület annak rendje és módja szerint meg is szavazta Horváth Zsoltot, a Demokratikus Koalíció kerületi elnökét. Az előterjesztés szerint a havi bére 897.500 Ft lesz, plusz 134.625 Ft költségtérítést is kap majd.

Karácsony Gergely polgármester Horváth Zsolt kinevezésével kapcsolatban azt nyilatkozta, az önkormányzat előtt álló feladatok indokolttá teszik egy új alpolgármesteri hely létrehozását.

A fentiek fényében még legalább 3-4 alpolgármestert kell választani a közeljövőben, hiszen rengeteg feladatot nem sikerült elvégeznie az önkormányzatnak. Gondoljunk csak a szemét ügyekre, közlekedésre, kutyaszarra és miegymás.

Aztán majd csak úgy szárnyalni fognak a zuglói ügyek, pillanatok alatt kolbászból lesz a kerítés, meg ami kell.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr5412544641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása