Megérkezett Zuglóba Mészáros Lőrinc szelleme, ügyvédje lett a Postás SE elnöke
2017. május 31. írta: Cseri Pál

Megérkezett Zuglóba Mészáros Lőrinc szelleme, ügyvédje lett a Postás SE elnöke

vorosjozsef-index-hu.jpg

Kell ennél gyorsabb hatalom átvétel egy egyesület élén? Egyedüli jelöltként szinte egyhangúlag választották elnöknek Vörös Józsefet, nagyjából húsz perc alatt.

Nem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy összefüggés van a Postás SE-hez köthető 6 hektáros terület és a kevesek által ismert elnökjelölt hirtelen felbukkanása között.

Miben reménykednek a postás szakosztályainál? Miért nem Rostás Gábor eddigi elnök maradt, holott 3 hete még ő maga kérte erre  a küldötteket? Hogyan jön a képbe Zugló egy nagyon értékes területe? Mégis mit mondott Vörös József, hogy került ő képbe? Támogatja-e a Magyar Posta az új elnököt?

A fenti kérdésekre is választ kap, az index.hu ezzel kapcsolatosan összefoglalta a Postás Sport Egyesületnél történteket.

címlapfotó: index.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

öveted már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr5012552187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása