Fakivágásban nincs új a nap alatt
2017. június 06. írta: BoldiG

Fakivágásban nincs új a nap alatt

fakivagas1884.jpg 

Kis színes 1884-ből, csak hogy lásd, nincs új a nap alatt. Budapest az Országos Általános kiállításra készül. Azt írja a Budapesti Hírlap: "A kiállítási bizottság kéri az Iparcsarnokhoz vivő út kibővítését, a csarnok nyugati oldalán az út feltöltését, a főbejárat előtt 70 nagy fa kivágását, s a helyük parkírozását, hogy a benyomás minél impozánsabb legyen- írta a Városliget facebook-oldalán.

A városligeti bizottság tiltakozik a fák kivágása ellen, múltkor 80 db fát vágtak ki, mert fiatal volt, most 70-et vágatnának ki, mert már öreg. Vajon milyennek kell lenni a szerencsétlen fának, hogy ne vágják ki?"

forrás és címlapfotó: Városliget Facebook.oldala

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr5312567365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása