MÉG TÖBB ÁL-ÉS FERDE HÍR A KÖZTÉVÉN? A hírhamisító Papp Dániel lett a közszolgálati csatornák vezetője
2018. szeptember 29. írta: Cseri Pali

MÉG TÖBB ÁL-ÉS FERDE HÍR A KÖZTÉVÉN? A hírhamisító Papp Dániel lett a közszolgálati csatornák vezetője

kerdojel.jpg

Csütörtökön derült ki, hogy a Médiahatóság elnöke, Karass Monika saját kérésére, közös megegyezéssel felmentette Vaszily Miklóst az MTVA vezérigazgatói székéből. Korábban  444.hu is írt róla, hogy Vaszily kerülhet majd az új fideszes médiaholding élére.

Pénteken az is kiderült, hogy október 1-től Papp Dániel, az eddigi tartalomszolgáltatási igazgató lesz a megbízott vezérigazgató. Papp karrierje 2014 óta töretlenül ível felfelé a közmédiában, annak ellenére, hogy konkrét hírhamisítási ügyek is kapcsolódnak nevéhez. A legismertebb eset volt, amikor úgy vágták meg a zöldpárti EP-képviselővel, Daniel Cohn-Bendittel készített interjút, mintha a politikus elmenekült volna Papp kérdése miatt. Akkor az Index nevezte hírhamisítónak Pappot, aki emiatt perelt, de veszített.

A korábban jobbikos tisztségviselőként is tevékenykedő Papp Dániel már főszerkesztőként dolgozott a hír- és hírháttérműsoroknál a köztévénél, amikor Lomnici Zoltánt, a Legfelső Bíróság korábbi elnökét egész egyszerűen kiretusálták, vagyis kitakarták az arcát a Híradóból.


A fotó illusztráció

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr7414270643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása