DIGI- VAGY UPC DIRECT-ELŐFIZETŐ?  Bőven lesz dolga a hónap végéig Zuglóban is
2018. november 19. írta: Cseri Pali

DIGI- VAGY UPC DIRECT-ELŐFIZETŐ? Bőven lesz dolga a hónap végéig Zuglóban is

csatorna.jpg

November 30-ig  az egyéni vevőberendezéssel rendelkező műholdas DIGI- és UPC Direct-előfizetőknek újra kell hangolniuk a készülékeiket.

Transzpondert vált a Mozi+ és a LiChi TV csatornák műholdas elosztása, ez a kábeles fejállomásokon túl a DIGI és a UPC Direct előfizetőket is érinti.

A Thor 6 műhold 11804V transzponderéről a 11919V-re költözik a Mozi+ és a LiChi TV csatornák műholdas elosztása. A párhuzamos sugárzás 2018. november 30-ig tart. Ezt követően már csak az új helyről érhetők el a csatornák, így az említett dátumig az egyéni vevőberendezéssel rendelkező (tehát aki nem a szolgáltató által biztosított set-top-boxot használ) műholdas DIGI és UPC Direct előfizetőknek is újra kell hangolniuk a készülékeiket.

( dtvnews)

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr9714381252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása