MA 10-KOR TÜNTETÉS A RABSZOLGATÖRVÉNY ELLEN! Ebben a videóban a mai tüntetés tétje!
2018. december 08. írta: BoldiG

MA 10-KOR TÜNTETÉS A RABSZOLGATÖRVÉNY ELLEN! Ebben a videóban a mai tüntetés tétje!

tuntetes1208.jpg

Mivel az Munka Törvénykönyve módosításával kapcsolatos tárgyalások nem hoztak eredményt, a Magyar Szakszervezeti Szövetség Elnöksége úgy döntött hogy a december 8-i demonstrációt megtartja.

A demonstráció gyülekezési helyszíne: Budapest, Jászai Mari tér

időpontja: 2018. december 8. 10 óra

A tüntetés 11 órakor indul, az alábbi útvonalon: Jászai Mari tér - Szent István körút, Nyugati tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány u.

Mielőtt legyintenénk, hogy az eddigi vészjósló forgatókönyvek csak a képzelet szüleményei, és például a német cégek valamiféle homályos erkölcsi alapon vagy hamisított piaci logika okán nem használnák ki a rabszolgatörvény adta kereteket, ezt markánsan cáfolja a tény, hogy a győri Audinál a munkaszervezésben már használják azon módszereket, melyeket a tervezet kiterjesztene.

A szakszervezetek ma fognak tüntetni Budapesten és több vidéki városban a rabszolgatörvény ellen, melynek elfogadásáról szerdán fog dönteni az országgyűlés.

A szakszervezetek céljairól az alábbi videóban lehet tájékozódni:

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr914458578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása