AMI A KÖZTÉVÉ HÍRADÓJÁBÓL KIMARADT: Fizikai erőszakkal kidobták az ellenzéki parlamenti képviselőket! A rendőrök asszisztáltak hozzá
2018. december 17. írta: Cseri Pali

AMI A KÖZTÉVÉ HÍRADÓJÁBÓL KIMARADT: Fizikai erőszakkal kidobták az ellenzéki parlamenti képviselőket! A rendőrök asszisztáltak hozzá

hadhazy01a-1024x576.jpg

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt, egész egyszerűen kidobták hétfő reggel az állami televízió épületéből.

A politikus ellenzéki kollégáival azért érkezett az MTVA épületébe vasárnap este, hogy felolvassák az ellenzék 5 pontos petícióját, ám erre sem vasárnap este, sem hétfő reggel nem kaptak lehetőséget. A csatorna stúdióját biztonsági őrök zárták el, akik semmilyen tájékoztatást nem adtak a képviselőknek.

Hadházy megunta, hogy csak a biztonságiakkal néz farkasszemet, ezért elindult, hogy felmenjen az épület emeletére, ám itt is elállták az útját, ezért a lépcsőoldalán próbált felmászni. Ezt követően a Magyar Televízió fegyveres őrségével dulakodni kezdtek, végül négyen megragadták Hadházyt és kitették az épületből. Ráadásul mindezt egy rendőr szeme láttára, aki semmit sem tett. Az ellenzéki politikus a Facebookon reagált a történtekre.

Szél Bernadett élőben közvetítette, hogy mi történik, de a biztonsági őrök őt is kilökték az ajtón.

Ide kattintva megnézheti.

 

(24)

Fotó: 24.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr6114494294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása