VAN BŐR A FIDESZESEK KÉPÉN: hamarosan sokaktól Zuglóban is fog Orbán Viktor pénzt kunyerálni
2018. december 29. írta: BoldiG

VAN BŐR A FIDESZESEK KÉPÉN: hamarosan sokaktól Zuglóban is fog Orbán Viktor pénzt kunyerálni

kunyeralorban.jpg

Elindítja képmutató, pumpoló kampányát a Fideszes vezér.

Kíváncsian várjuk mennyi pénz jön össze és ez mire lesz elég, amikor csak a kormányzati köntösbe bújtatva költenek tíz- és tízmilliárdokat tájékoztató kampány címén pártpropagandát folytatva.

Most tette közzé a párt honlapja, hogy Orbán Viktor január elején levelet küld mindazoknak, akik rajta vannak azon a listájukon, ahol a Fidesz támogatóit gyűjtötte össze.

A kéregetés apropója az EP választás, amely májusban esedékes. Jön a szokásos Brüsszelezés, hiszen mit is várhatnánk ettől a bagázst, aki arra az asztalra csinál, ahonnan a bandájával együtt lenyúlja a pénz jelentős részét.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához.

Kíváncsiak lennénk, hogy a sok csókostól mennyi “önkéntes” befizetést fognak kérni.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr6114521214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása