REKORDRA GYÚRTAK A POFÁTLAN FIATALOK? 8 nap alatt 20 helyre törtek be a fővárosi kamaszok
2018. december 31. írta: Cseri Pali

REKORDRA GYÚRTAK A POFÁTLAN FIATALOK? 8 nap alatt 20 helyre törtek be a fővárosi kamaszok

budapesti_r.png

A BRFK nyomozói elfogtak hét fiatalt, akik nyolc nap alatt húsz alkalommal törtek be budapesti üzletekbe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának járőreit december 26-án 23 órakor riasztották, mert egy IX., Ferenc körúti étterembe betörtek.

A bevezetett nyomozati cselekményeknek köszönhetően a nyomozók azonosították a betörőket, négy 13 éves, egy 14 éves, egy 15 éves és egy 16 éves budapesti fiút.

A további nyomozásnak köszönhetően a rendőrök megállapították, hogy a fiatalok december 19-e és 27-e között Budapest III., V., VI., VIII., IX., XI., és XIV. kerületében törtek be éttermekbe és üzletekbe.

A betörések során közel 700 ezer forintot loptak el, és több mint 300 ezer forint kárt is okoztak.

A nyomozók a fiatalokat elfogták, előállították, és a 13 éves fiúk kivételével gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A 16 és a 15 éves fiút a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A Budai Központi Kerületi Bíróság a 16 éves fiú esetében 2018. december 29-én elrendelte a letartóztatást, a 15 éves fiút bűnügyi felügyelet alá helyezte.  

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr8714525310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása