MEGSUHINTOTTA A RABBIT AZ ÖRS VEZÉR TÉREN! 3 évet kaphat érte
2019. január 11. írta: Cseri Pali

MEGSUHINTOTTA A RABBIT AZ ÖRS VEZÉR TÉREN! 3 évet kaphat érte

kipa2.jpg

Egy bevásárlóközpontban szó nélkül a külföldi rabbihoz lépett, és lesodorta a kipáját; a kerületi ügyészség közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen.

A vádirat szerint a 44 éves férfi tavaly áprilisban Örs vezér terén található bevásárlóközpontban egy mobiltelefonokat is forgalmazó üzletben meglátta az üzletben vásárlóként tartózkodó másik férfit, a sértettet.

A sértett egy külföldi egyházi személy volt, aki egy közösséghez tartozást kifejező fejfedőt viselt. A vádlott kifejezetten a sértett közösséghez tartozása miatt a rabbihoz lépett, és szó nélkül, egy hirtelen mozdulattal, tenyérrel lesodorta a fejfedőjét. A 44 éves férfi ezt követően sietve távozott az üzletből.

A Budapesti  Ügyészség a férfival szemben közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, amely bűncselekményt a törvény 3 évig terjedő szabadságvesztéssel rendel büntetni

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr5914555880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása