ZUGLÓI NYUGDÍJASOK, TARTSATOK KI: Lehet, ma már keresztet vethettek a nyugdíjatokra
2019. január 11. írta: Cseri Pali

ZUGLÓI NYUGDÍJASOK, TARTSATOK KI: Lehet, ma már keresztet vethettek a nyugdíjatokra

nyugger_3.jpg

Több portál is arról írt, hogy olvasói jelzések alapján ma nem érkezett meg a januári nyugdíj, holott azt elvileg ma hajnalban átutalta MÁK.

A nyugdíjasok egyöntetű beszámolói - erről írt többek közt a 444.hu, az Index és a 24. hu is - szerint máskor már reggel negyed nyolc körül megkapják a banki sms-t arról, hogy megjött a pénzük. Ám ma reggel nem jött ilyen üzenetük.

A 24.hu arról számolt be, hogy egyikük hívta a Magyar Államkincstár hozzá legközelebb eső - veszprémi - fiókját, hogy érdeklődjön, azt mondták neki, hogy az államkincstár már elindította a pénzeket. Felhívta bankját, az OTP-t is, ahol érdeklődésére elmondták, hozzájuk még nem érkeztek meg a nyugdíjak.

Eközben az OTP Bank oldalán egy tájékoztatás jelent meg, amely szerint "a 2019. január 11-én esedékes nyugdíjak átutalása várhatóan csak 2019. január 14-én hétfőn történik majd meg. A nyugdíjak utalása a bank rendszerétől független ok miatt csúszik."

 (napi)

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr3214555984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása