MOST A MAGYAR POSTÁVAL AKARJÁK CSŐBE HÚZNI! Ne dőljön be nekik
2019. január 31. írta: BoldiG

MOST A MAGYAR POSTÁVAL AKARJÁK CSŐBE HÚZNI! Ne dőljön be nekik

magyarposta-posta-hu.jpg

Nemrég adott ki a Magyar Posta egy közleményt az MTI-n keresztül.

Ismeretlenek visszaélnek a Magyar Posta nevével, nyereményeket ígérnek, személyes adatokat kérnek. A tájékoztatás szerint a nyereményjátékra való felhívás emailben vagy internetes böngészés közben felugró ablakként jelenhet meg.

A Magyar Posta közölte, hogy nem kér sem telefonon, sem emailben érzékeny személyes adatokat, nem hirdet böngészés közben felugró ablakokban, az általa meghirdetett akciókhoz minden esetben tartozik játékszabályzat.

A Magyar Posta szerint ha az adott weboldalon nem találnak játékszabályzatot, javasolják, hogy gyanakodjanak és zárják be az ablakot.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr314600726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása