HA VERTÉK MÁR ÁT LAKÁSVÁSÁRLÁSNÁL, NAGYON FOG ÖRÜLNI: Jön az etikus ingatlanos tanúsítvány
2019. május 09. írta: Cseri Pali

HA VERTÉK MÁR ÁT LAKÁSVÁSÁRLÁSNÁL, NAGYON FOG ÖRÜLNI: Jön az etikus ingatlanos tanúsítvány

ingatlanos.png

Védjegyet vezetnének be a megbízható ingatlanosoknak – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lap szerint etikus ingatlanos tanúsítványt kaphatnak az ingatlanközvetítők a jövőben. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala már el is fogadta az erre vonatkozó beadványt, így már idén lehet alkalmazni a védjegyet. Olyanok kérhetik ezt az igazolást, akik rendelkeznek megfelelő OKJ-képesítéssel, szerepelnek az ingatlanközvetítői névjegyzékben és vállalják, hogy folyamatosan továbbképzik magukat.

Emellett az etikai bizottság illetékességét is el kell fogadniuk. A védjeggyel akarják megkülönböztetni a megbízható ingatlanosokat, az utóbbi időben ugyanis nagyon sok visszaélés volt a piacon. A lap szerint ezeket akarják visszaszorítani a kezdeményezéssel.

(atv)

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr1914816068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása