Kétezer táncos a  dr. Mező Ferenc Általános Iskolában
2017. május 22. írta: BoldiG

Kétezer táncos a dr. Mező Ferenc Általános Iskolában

zugloikistancosok-zuglo-hu.jpg

Harminckettedik alkalommal rendezte meg a Zuglói Táncfesztivált a Fórumház Egyesület. Csaknem kétezren táncoltak a dr. Mező Ferenc Általános Iskolában szombaton és vasárnap.

Az ország számos településéről és a kerületi intézményekből, táncegyesületekből összesen 1800-an érkeztek a versenyre. A szervezők idén is időre hívták a résztvevőket, és azonnal eredményt hirdettek, ha befejeződtek egy kategória versenyei. Ez a megoldás kedvez a gyerekeknek és a szülőknek, akiknek nem kell sokat várniuk, ám ettől még népszerűbb a rendezvény.

A zuglói indulók közül ismét kimagaslott a Móra Ferenc Általános Iskola ritmikus gimnasztika csapata (Kovalik Imola vezetésével), a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában működő Laukrisz tánccsoport (Lázár Laura tanítványai), az Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tánccsoportjai.

A produkciókat ezúttal is szakmai zsűri bírálta el, amelynek tagjai Király Izabella és Homoródi Cecília tánctanárok, Zaka Tamás táncművész, a Madách Színház társulatának a tagja, Réz Adrienn a Hip-Hop International Hungary magyarországi vezetője, illetve Kazarján Deniel táncművész és Havasi Péter tánctanár voltak. A XXXII. Zuglói Táncfesztiválon a kategóriák legjobbjai országos bajnoki címet, a helyezettek pedig fővárosi és Zugló-kupákat nyertek.

Címlapfotó:zuglo.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr2612532881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása