HAMAROSAN ÚJRA NYOMJÁK: “Jobban teljesítünk!” Ettől érezzük jól magunkat?
2019. január 03. írta: Cseri Pali

HAMAROSAN ÚJRA NYOMJÁK: “Jobban teljesítünk!” Ettől érezzük jól magunkat?

orbanka.jpg

Tájékoztató akciót indít a kormány néhány napon belül a televíziókban, a rádiókban és a közterületeken, amellyel az ország által eddig elért eredményeket mutatják be.

A kabinet azt is hangsúlyozza, hogy bár az ország jobban teljesít, de még nem értünk a munka végére - “tudta meg” a kormány egyik propagandalapja, a Magyar Idők.

Bizony, bizony, ők még nem értek a munka végére, van még rengeteg jog, amit el lehet venni az emberektől, és a polgárok kiszolgáltatottságán is lehet még csavarni egyet. Az a helyzet, hogy a 1,7 milliárdos akcióban semmi újat nem fognak mondani, inkább leporolják a régi bevált szlogent, amely szerint “Magyarország jobban teljesít.”  

Örülnek Önök is?

Reméljük, a közterületeken csak plakátok lesznek és nem hangszóróból zeng majd a miniszterelnök napóleoni baritonja, ahogy elmagyarázza, Magyarország épp most előzte meg Ausztriát a bérek tekintetében. Mert innentől bármilyen nagyot hazudhat, a fideszesek csont nélkül beveszik.

Ki tudja, lehet még a munkahelyeken is lesznek kivetítők, és meló közben is sulykolják a drága szlogent, bár nem szeretnénk ötleteket adni.

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr8114531372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása