Demonstrál a CivilZugló
2017. május 30. írta: Cseri Pál

Demonstrál a CivilZugló

civilzuglodemonstral-zuglo-hu.jpg

Egy hétig sátorozik a CivilZugló Egyesület önkormányzati képviselője a zuglói Polgármesteri Hivatal előtt, mert méltánytalannak tartja, hogy a képviselő-testület három bizottságból is visszahívta a szervezet tagjait – jelentette be Várnai László május 30-án.

A Polgármesteri Hivatal előtt megtartott sajtótájékoztatón a CivilZugló Egyesület vezetője azt is nehezményezte, hogy a testület az LMP-től is elvett két bizottsági helyet, illetve a május 25-i ülésen alpolgármesterré választotta Horváth Zsoltot, a DK helyi elnökét. Várnai László szerint Zuglónak nincs szüksége ennyi alpolgármesterre-tudósít a zuglo.hu.

A tájékoztatón megjelent Karácsony Gergely polgármester is, aki az elhangzottakra reagálva kifejtette: a CivilZugló Egyesület mandátumarányának megfelelő helyekkel rendelkezik a bizottságokban, ez több, mint amennyit a szervezet a képviselő-testület megalakulásakor kapott. Az új alpolgármesterre pedig a sok feladat miatt van szükség – tette hozzá Karácsony Gergely.

A polgármester kifejtette, hogy fontosnak tartja a CivilZugló jelenlétét a helyi politikai életben. Karácsony Gergely felkérte a szervezetet, hogy vegyen részt a nyilvánosság számára is átlátható önkormányzati működés fejlesztésében, és azt javasolta, hogy az átláthatósági biztosi pozíció részleteiről személyesen egyeztessenek.

Címlapfotó:zuglo.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr512552223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása