Lezajlott Zuglóban a Kihívás Napja
2017. június 02. írta: BoldiG

Lezajlott Zuglóban a Kihívás Napja

kihivasnapja2017zuglo-baloghrobert.jpg

Három központi helyszínen sportolhattak a zuglóiak az idei Kihívás napján, május 31-én. Csaknem 900 óvodás, általános és középiskolás fiatal mozoghatott délelőtt 11 óráig a Varga Zoltán Sportpályán, ahol Kiss Balázs világbajnok birkózó tartott nekik átmozgató edzést. Ezt egy negyedórás zenés torna követte a Bosnyák téren, amelyen újabb 300 ovis és diák vett részt.

A Mogyoródi úti sportpályán pedig 9 és 17 óra között várták folyamatos programokkal az érdeklődőket. A Kihívás napi programok 18 óráig tartottak, ezután a szervezők összesítették az adatokat, és kihirdették, hogy mely települések érdemelték ki a legsportosabb város vagy kerület címét.

Zugló hagyományosan jól szokott szerepelni ebben a versenyben, tavaly például a fővárosi kerületek között a harmadik, a 70 ezer lakosnál nagyobb települések között pedig a hatodik helyen végzett. Az idei programsorozatban javítani is sikerült: a fővárosi rangsorban ugyan ezúttal is harmadik lett Zugló, de országos szinten a negyedik helyet sikerült megszerezni.

Címlapfotó: zuglo.hu-Balogh Róbert

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr3412558963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása