Állatkínzót fogtak a rendőrök Zuglóban
2017. június 03. írta: BoldiG

Állatkínzót fogtak a rendőrök Zuglóban

kutya01-police-hu.jpg

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Zuglóban pár hetes kölyökkutyákról nem gondoskodott, és egy tejesládába zárta őket.

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitánysága állatkínzás megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a 44 éves T. Tamás ellen.

A rendőröket egy állampolgár értesítette 2017. június 2-án arról, hogy egy Budapest XIV. kerületi romos épületben kölyökkutyákat tartanak rossz körülmények között.

Amikor a járőrök kiérkeztek a címre, halk nyüszítést hallottak, ezért a bontásra ítélt ház oldalát tüzetesen átvizsgálták. Az egyenruhások megtalálták a három, pár hetes keverékkutyát, akiket valaki egy tejes ládába zárt víz és élelem nélkül.

Miután az állatokat a járőrök a házból kihozták és megfelelő ellátásban részesítették, a kutyákról kiderült, hogy életkoruk miatt önállóan enni még nem tudnak, folyamatos és körültekintő gondozással maradhatnak csak életben. Az állatok elhelyezéséről a rendőrök gondoskodtak.

A feltételezett elkövetőt még aznap délután a kapott személyleírás alapján a helyszíntől nem messze a rendőrök elfogták, majd előállították a kerületi Rendőrkapitányságra. T. Tamást a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték gyorsított eljárás keretein belül bíróság elé állítását.

Címlapfotó:police.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr2512561849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása