HATALMAS TAHÓSÁG A ZUGLÓI ANYUKÁKNAK A TELEKOMTÓL! Anyák napjára ezt kellett?
2019. május 10. írta: Cseri Pali

HATALMAS TAHÓSÁG A ZUGLÓI ANYUKÁKNAK A TELEKOMTÓL! Anyák napjára ezt kellett?

anya_1.jpg

Egy háromperces reklámot tett fel a Youtube-ra a Telekom még múlt szombaton, anyák napja előtt egy nappal. Arról szól, hogy az anyák beülnek az óvodai anyák napi ünnepségre, de ahelyett, hogy a gyerekek jönnének be, és mondanának verset, elsötétül a terem, és egy vetítés kezdődik. Ezen a gyerekek az anyáktól hallott kifogásokat ismételve mondják el, hogy bocs, de nem tudtak most eljönni, nagyon elfoglaltak, „tegyük át a mait”, „tudom, hogy megígértem, de még mindig nem végeztem a dolgaimmal”, „tudom, hogy készültél, de nagy macera lenne odamennem” és hasonlók.

Aztán az anyák azt mondják, magukra ismertek a kifogásokban, és a saját anyjukra gondoltak közben. A gyerekek pedig a végén belépnek a terembe a nagymamájukkal.

A Youtube-videó és a Facebook-poszt alatt is kiborultak a kommentelők, az általános mondanivalót nagyjából jól összefoglalja a következő két idézet:

Az egyébként is szétszakadó, holtfáradt, folyamatos lelkiismeret-furdalással küzdő anyukákban ezen a napon kell erősíteni a szaranya-szargyerek érzést.

Illetve

Tényleg ez a realitás, amit láttok? Hogy kifogásokat keresnek az anyák? Így kell ezt? Nyomasztani, hadd érezzék egy darab tehetetlen sz*rdarabnak magukat, akik mondjuk a meló, kialvatlanság, házimunka és család mellett próbálják a legtöbbet kihozni az adott helyzetből? Szégyellje magát az a team, amelyik ezt kitalálta, de tényleg.

Volt, aki szóvá tette azt is, hogy vajon a Telekomnál az anyák hány órában, milyen otthonról dolgozási lehetőségekkel vannak állásban-írja az Index.

Hatalmas tahóságnak látszik az egész, mert ugyan a problémafelvetés jogos, még a téma feldolgozásának formája is szuper lenne, de tényleg Anyák napjára kell időzíteni egy videót? Amikor ünnepelni kellene az anyukáknak, mikor egy kicsit ünnepelni lehetne őket?

Egy ilyen jelentős problémáról nem lehet bűntudatkeltés nélkül beszélni?

Mutatjuk az elhibázott videót:

 

Fotó: Youtube

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr7314818130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása