Szomjas az utcán? Már Zuglóban is van ivócsap, amely a tűzcsapról működik
2017. június 10. írta: BoldiG

Szomjas az utcán? Már Zuglóban is van ivócsap, amely a tűzcsapról működik

tuzcsap-ivocsap-szeretlekmagyarorszag-hu.jpg

Már működik Zugló első ivócsapja, amit a Thököly út 74. számnál helyeztek üzembe a Fővárosi Vízművek szakemberei.

A kerületben összesen 9 olyan ivócsap lesz majd hamarosan, amit tűzcsapból alakítanak át úgy, hogy a csapok közben a tűzoltásra is alkalmasak maradnak - adja hírül a Népszava

Budapesten, főleg a belvárosban már számos helyen működik ez az egyszerű, de környezettudatos és praktikus megoldás, ami nem csak a helyben lakóknak, hanem a turistáknak, a kerékpárosoknak is ingyenes ivóvíz-vételi lehetőséget biztosít a nyári időszakban. A fővárosi kerületek közül Zuglóban lesz a legtöbb, önkormányzat által biztosított ivócsap: összesen kilenc tűzcsapot szerelnek át a következő hetekben többek között a Thököly úton, az Örs vezér terén, az Egressy úton, az Erzsébet királyné útján, valamint a Vezér utcánál.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr9912583955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása