ZUGLÓBAN IS ÚJABB KERESKEDELMI LÁNCBÓL RENDELHETSZ A FOTELBŐL! De át is veheted
2019. május 08. írta: BoldiG

ZUGLÓBAN IS ÚJABB KERESKEDELMI LÁNCBÓL RENDELHETSZ A FOTELBŐL! De át is veheted

spar-24-hu.jpg

Újabb lánc indult el a kiszállítás rögös útján, május 6-tól hivatalosan is elindult a Spar házhozszállítása.

Heti hat napon keresztül, hétfőtől péntekig 8 órától 22 óráig, szombaton 8 órától 18 óráig kétórás idősávokban rendelhetnek a vásárlók – írja a Pénzcentrum. A hét idősáv valamelyikében igényelt kiszállításért 499-999 forintot kell fizetni, a személyes – úgynevezett Drive-In – átvétel 150 forint költséggel jár, míg 25 000 forint feletti rendelés esetén a szolgáltatás ingyenes.

A szolgáltatás Budapest teljes területén és 49 környező településen, többek között Pécelen, Halásztelken, Tökölön, Taksonyban, Szentendrén, Dunakeszin vagy Gödön érhető el. A Drive-In átvevőhelyek a pesterzsébeti, a diósdi és a szentendrei INTERSPAR hipermarketekben találhatóak, ahol a vásárlók az áruházakon kívül, az autójukban ülve személyesen vehetik át a megrendelt termékeket.

A Spar a jövőben még szélesebb körben szeretné elérhetővé tenni a szolgáltatást, céljuk, hogy idővel minél több települést vonjanak be a házhozszállítás lehetőségébe.

címlap: 24.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr10014815362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása