MÉG TÖBBEN NÉZHETIK ÖNT ZUGLÓBAN! Padlizsán utcában adták át az új térfigyelőközpontot
2018. július 13. írta: ArsBoni

MÉG TÖBBEN NÉZHETIK ÖNT ZUGLÓBAN! Padlizsán utcában adták át az új térfigyelőközpontot

full-hd-monitor-zugloba-_seccam-hu.jpg

Újabb pillérrel erősödött a zuglói önkormányzat, a kerületi rendőrség, a polgárőrség, a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. és az önkormányzati rendészet együttműködése: szerdán adták át az új térfigyelőközpontot a rendészek Padlizsán utcai központjában.

A Padlizsán utcában ezentúl négy darab, nagyméretű, full HD felbontású monitor segíti a rendészek munkáját. A kerületben jelenleg csaknem kétszáz térfigyelő kamera működik, a már régóta meglévő eszközöket folyamatosan új, modernebb és nagyobb felbontású kamerákra cserélik.

Ez egy újabb mérföldkőnek számít, mert az új központ révén még több ember figyelheti majd a kamerák képeit, ezáltal még többen és még hatékonyabban ügyelnek majd a kerület közbiztonságára.

A kamerafejlesztés tovább folytatódik és a tervek szerint az év végéig mintegy húsz kamerát helyeznek majd el a közterületeken.

A Pillangó parkban emellett egy rendőrségi-rendészeti irodát is kialakítanak, amely az ott élők biztonságérzetét erősítheti majd.

(zuglo.hu)

a kép illusztráció, seccam.hu

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr9814111535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása