NÉZD MEG AZ ARC KIÁLLÍTÁST ZUGLÓBAN! Szuper jó plakátokkal találkozhatsz idén is
2018. szeptember 24. írta: Cseri Pali

NÉZD MEG AZ ARC KIÁLLÍTÁST ZUGLÓBAN! Szuper jó plakátokkal találkozhatsz idén is

A 2018-as ARC plakátkiállítás, akárcsak az előző években is nagyon színvonalasra sikeredett.

Ezt bizonyítják az alábbi fényképek is, amelyeken jókat derül az ember fia és lánya, meg persze jókat szomorkodik, hogy nálunk milyen állapotok uralkodnak, és mit meg nem lehet a magyar polgárral csinálni. Az a helyzet, hogy szinte mindent meg lehet. Ez van. De most mosolyogjunk egy kicsit. Az a helyzet, hogy ezeket a plakátokat kötelező jelleggel kiraknám a zuglói utcákra is.

stroman-arc.jpg

Főleg a Superman ruhában Strómanként pózoló Mészáros Lőrinc-plakát a nagy ötlet.

betmen-arc.jpg

A másik fenomenális plakát a Magyar égre magyar betment! című, ami a hatalmasra gerjesztett álnacionalizmusnak ad egy pofont.

trump-arc.jpg

Az Orbán Viktor Trump hajjal ötletet is azonnal megvettük, akár valamelyik helyi fideszes képviselőt is be lehetne helyettesíteni bátran.

recept-arc.jpg 

Talán a legironikusabb plakát, amely már-már a cinizmus terepére is besétál a rereptre ráírt imádkozzatok felirat, ami egyszerűen bemutatja a mai magyar valóságot. Kemény, de nagyon igaz.

elhidd-arc.jpg 

És a végére a kormányinfós ötlet az Itt kell lenned, hogy elhidd felirattal ismét zseniálisan reagál a közállapotokra, és egy visszájára fordított hazahívogató kontextusba öltözteti a mondanivalóját.

Ha személyesen megnéznéd a plakátokat, a kiállítás szeptember 21-től október 7-ig, ingyenesen, minden nap 23:30-ig látogatható.

Itt találod meg az Unfake! 18. ARC közérzeti kiállítást Budapesten, Zuglóban az Örs vezér terétől három percre, az Örs vezér úton!

Fotó: Facebook-ARC

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr6814260741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása