STOP NAT! Nem vezetik be jövőre az új Nemzeti alaptantervet
2018. december 03. írta: Cseri Pali

STOP NAT! Nem vezetik be jövőre az új Nemzeti alaptantervet

alaptanterv2.jpg

Úgy néz ki, jövőre mégsem vezetik be az új nemzeti alaptantervet, ráadásul a sajátos nevelési igényű gyermekeket oktató iskolák akadálymentesítéséről szóló javaslatot is elutasították.

Az új Nemzeti alaptanterv (Nat) 2019-es bevezetésére nem fog sor kerülni – jelentette ki Pósán László, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának fideszes elnöke a bizottság hétfői ülésén, ahol az ellenzék arról érdeklődött a kormánypárti képviselőktől: mikor kerülhet nyilvánosságra a Csépe Valéria professzor és szakértői csapata által kidolgozott Nat-tervezet kormány által átírt változata?

– A tervezetről zajló vita még nem ért véget, továbbra is zajlik – fogalmazott Pósán.

Elutasították az arról szóló javaslatot is, hogy a sajátos nevelési igényű gyermekeket oktató iskolák legyenek akadálymentesek.

(népszava)

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr8714417250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása