Zugló polgármestere munkát ajánlott az O1G-embléma miatt elutasított álláskeresőnek
2019. január 08. írta: Cseri Pali

Zugló polgármestere munkát ajánlott az O1G-embléma miatt elutasított álláskeresőnek

oegyg.jpg

Karácsony azt írta, a férfi juttassa el az önéletrajzát Zuglóba, ott ugyanis folyamatosan keresnek elkötelezett kollégákat.

Mint arról az RTL Klub alapján beszámoltunk, egy Pest megyei férfi bár úgy volt, hogy egy rágcsálóirtó vállalkozásnál kap állást, a cégvezető végül nem vette fel, mert a Facebook-profiljára kirakta a kormányellenes O1G-emblémát. A cégvezető arra hivatkozott, hogy "valakik" felhívták, hogy emiatt nem veheti fel a férfit.

A Párbeszéd zuglói polgármestere, Karácsony Gergely a Facebookon hétfő este viszont máris munkát ajánlott a jelenleg futárként dolgozó férfinak.

Karácsony azt írta, bár a patkányirtás fővárosi, és nem kerületi feladat, de a Zuglói Polgármesteri Hivatal folyamatosan keres elkötelezett kollegákat, és őket nem érdekli, hogy ki kormánypárti, vagy ki ellenzéki.

"Kérem a történetben szereplő urat, hogy jutassa el hozzánk az életrajzát, hátha van valami munkalehetőség" - írta a politikus.

(hvg)

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr2814548216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása