HALÁLOS BALESET A BUDAPESTI METRÓBAN: kiürítették az állomást
2019. február 18. írta: Cseri Pali

HALÁLOS BALESET A BUDAPESTI METRÓBAN: kiürítették az állomást

metro_1.jpg

A szerelvény alá esett egy ember a 2-es metró vonalán.

A szerelvény alá esett egy ember az M2-es metróvonal Keleti pályaudvar állomásánál, az Őrs vezér tere felé vezető oldalon.

A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók a szerencsétlenül járt embert az első és a második kocsi között, az úgynevezett életmentő árokban találták meg. A fővárosi katasztrófavédelem doktorszolgálatának megállapítása szerint az árokba zuhant illető nem élte túl a balesetet.

Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával megkezdték a munkálatokat, egyeztetnek a közlekedési társaság műszaki személyzetével, akik korábban már kiürítették a mélyállomást.

Az utasok az Őrs vezér tere és a Deák tér között metrópótló autóbuszokkal közlekedhetnek a hatósági beavatkozás idejéig.

(infostart)

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr5914633644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása