Jólismert cég nyert a zuglói közbeszerzésen
2017. május 18. írta: BoldiG

Jólismert cég nyert a zuglói közbeszerzésen

epitoipar01-napi-hu.jpg

Egyetlen ajánlattevőként a gödöllői székhelyű Penta Általános Építőipari Kft., valamint a budapesti Vianova 87 Közmű-és Útépítő Zrt. nyerte a zuglói önkormányzat 2 milliárdos keretösszegű építési tenderét.

A közös ajánlattevők közül a Penta gyakori nyertese a közbeszerzéseknek. Az eredményt az ajánlatkérő Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben- írta a napi.hu

A feladat meghatározása így szólt: a XIV. kerületi önkormányzat tulajdonában, fenntartásában, illetve kezelésében lévő különféle építmények építési, illetve építési jellegű felújítási és fenntartási munkáinak elvégzése. A nyertes cégekkel az ajánlatkérő április 24-én kötötte meg a szerződést.

 

forrás és címlapfotó: napi.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr5412513069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása