Segítsenek a rablót megtalálni
2017. június 11. írta: BoldiG

Segítsenek a rablót megtalálni

lolezoltan-police-hu.jpg

 

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 38 éves budapesti Lólé Zoltán 2017. június 10-én délután 5-kor a Puskás Ferenc Stadionok buszmegállóban odament egy férfihoz, akit megütött, elvette tőle a táskáját, majd elment a helyszínről.

Másnap 1 óra 35 perc körül Lólé Zoltán a Budapest XIII., Thurzó utcán egy kutyáját sétáltató férfitől útbaigazítást kért. Amikor a sértett elfordult Lólé Zoltán hátulról fellökte és zsebéből elvette a pénztárcáját, amivel elmenekült.

A férfi felkutatására tett eddigi rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr3812585119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása