Zuglóban ismét támadnak a szemét illegális szemétlerakók
2018. január 29. írta: Cseri Pali

Zuglóban ismét támadnak a szemét illegális szemétlerakók

szemet1.jpg

“Megint a szemét és megint Zugló. Francia út, Mexikói út hónapok óta…

Tudom, ez a töltés melletti rész MÁV terület, de az is Zuglóban van. Tisztelt önkormányzat, tessék intézkedni már végre.
szemeet3_1.jpg

Egyszer látnék, hallanék már olyat, hogy a „szemétkommandó” rajtakapta, letartóztatta, majd a bíróság elítélte az illegális hulladéklerakókat! Ma már olyan technológiák állnak a hatóság rendelkezésére, melyek segítségével könnyedén lefülelhetők lennének ezek a gazemberek.
szemet2.jpg

Persze, amikor négy rendőr viszi el egy teenager számítógépét, hatan rontanak a tibeti zászlót lengető idős férfira, a járdafestőkre meg egy szakasznyi érkezik, addig ne várjuk ezt” -írja egy felháborodott városlakó a Zuglóiak Fóruma Facebook-csoportban.

 

Fotók: Breyer Gábor

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr5813612931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása