A metró akadálymentesítése kapcsán egyelőre tesznek a mozgássérültekre nagyívben, újra Orbánhoz fordult a szervezetük!
2018. január 30. írta: BoldiG

A metró akadálymentesítése kapcsán egyelőre tesznek a mozgássérültekre nagyívben, újra Orbánhoz fordult a szervezetük!

mozgasserult-mno-hu.jpg

Ismét levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) azt kérve, hogy a kormány biztosítsa a 3-as metró teljes akadálymentesítéséhez szükséges többletforrást.

Nem ez az első eset, hiszen a MEOSZ már novemberben megkereste a kormányfőt ezzel a kérdéssel, ám levelére – mint az Kovács Ágnes elnök elmondta - még nem érkezett válasz - írta a Népszava

Mind Tarlós főpolgi, mind Lázár kancellária miniszter egymásra mutogat, hiszen Tarlós azt állítja, a teljes akadálymentesítés pártján lenne, Lázár pedig azt mondja, hogy a kormány is megfontolja, hogy a költségek felét állja. Nemrégiben Tarlós István úgy döntött: kezdeményezni fogja, hogy a főváros a saját költségvetéséből állja a Kálvin téri megálló akadálymentesítését.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr3913616108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása