EGY HÓNAPRA megváltozik az M2-es metró menetrendje! Kimarad a Kossuth Lajos tér
2018. július 17. írta: BoldiG

EGY HÓNAPRA megváltozik az M2-es metró menetrendje! Kimarad a Kossuth Lajos tér

m2metro-hir-ma.jpg

Július 28-tól (szombattól) várhatóan augusztus végéig, az M2-es metró megállás nélkül halad át a Kossuth Lajos tér állomáson a tavaly lebontott, egykori MTESZ székház helyén létesülő irodaház építési munkálatai miatt.

A Kossuth Lajos tér ebben az időszakban a Deák Ferenc tér felől az M2A jelzésű metróállomás-pótló busszal, a Batthyány tér felől pedig a D12-es járattal és az amellett közlekedő átkelőhajóval érhető el. A Kossuth tér és környéke a többi, megszokott közösségi közlekedési járattal – a szokásosnál sűrűbben induló 2-es villamossal, a 15-ös, a 115-ös busszal, a 70-es és a 78-as trolibusszal, továbbá az Arany János utca felől az M3-as metróval – a város minden pontjáról továbbra is elérhető.

A korlátozás időtartama alatti közlekedési lehetőségekről a BKK hamarosan részletes tájékoztatást ad.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr8114118969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása