SEGÍTSENEK MEGTALÁLNI! Lopás miatt keresik a zuglói rendőrök
2018. július 31. írta: BoldiG

SEGÍTSENEK MEGTALÁLNI! Lopás miatt keresik a zuglói rendőrök

tolvaj-edzoterem-police-hu.jpg

A zuglói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két(!) hónap után, az ismeretlen férfi azonosításához.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi május 23-án este negyed tízkor, egy zuglói edzőterem egyik szekrényéből ellopott egy mobiltelefont.

A feltételezett elkövető körülbelül 170 centiméter magas, sportos testalkatú. A férfi a bűncselekmény elkövetésekor szürke pólót, szürke rövidnadrágot és kékesszürke sportcipőt viselt.

Az elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett  tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr7314152309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása