HÉTFŐTŐL drasztikus forgalmi változás hétfőtől Zuglóban
2019. március 23. írta: Cseri Pali

HÉTFŐTŐL drasztikus forgalmi változás hétfőtől Zuglóban

as.jpg

A Dózsa György út Városligeti fasor és Benczúr utca közötti szakaszán folytatódik Kispest-Angyalföld stratégiai távhő-gerincvezeték építése március 25-től, hétfőtől. A Dózsa György út ezen a szakaszon irányonként két forgalmi sávon lesz járható; a Váci út felé vezető irányba a két sáv egyikét átterelik az ellenkező irányú útpályára. A BKK javasolja, hogy a sávszámcsökkentés miatt aki teheti, válasszon a Dózsa György út helyett másik útvonalat. A BKK kéri, hogy a Dózsa György út érintett szakaszán fokozott figyelemmel közlekedjenek, figyeljék az ideiglenes közúti jelzéseket, felfestéseket, sávelhúzásokat.

A közösségi közlekedésben nem lesz változás. Az ott közlekedő autóbuszok és a trolibuszok forgalmának zavartalansága érdekében a Dózsa György úton a Váci út felé vezető oldalon az Ajtósi Dürer sor és a Városligeti fasor között a szélső sávot buszsávnak jelölik ki.

(BKK)

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr9114710539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása