IGÉNYELJEN KÉRÓT ZUGLÓBAN: Kiírták a szociális lakáspályázatot
2019. április 16. írta: Cseri Pali

IGÉNYELJEN KÉRÓT ZUGLÓBAN: Kiírták a szociális lakáspályázatot

zugloi_polgo_hiv.jpg

Üres önkormányzati tulajdonú lakások szociális alapon történő bérbeadására felújítási, korszerűsítési kötelezettség vállalása mellett

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata polgármestere a Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat pályázatot ír ki üres önkormányzati tulajdonú lakások bérbeadására szociális alapon, felújítási, korszerűsítési kötelezettség vállalása mellett, a jelen pályázati kiírásban meghatározott lakásokra és feltételek alapján.

Bérbeadó: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata

Cím: 1145 Budapest, Pétervárad utca 2-4.

Telefonszám: 06-1/872-9197

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. május 15. (Szerda) 12:00

A pályázatok benyújtásának módja: az erre a célra rendszeresített formanyomtatványon (pályázati adatlapon), személyesen vagy meghatalmazott útján a Polgármesteri Hivatal Lakáshasznosítási Csoportjának ügyfélszolgálatán, vagy postai úton lehet (postacím: 1590 Budapest, Pf.: 180). A borítékon kérjük feltüntetni: “Szociális lakáspályázat”.

A pályázatra meghirdetett lakások listáját és a teljes pályázati kiírást ide kattintva olvashatja.

Letölthető dokumentumok:

 

(zuglo)

 

Fotó: zuglo.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr5814767304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása