Kiborult a pénzügyi bili Zuglóban
2017. május 21. írta: BoldiG

Kiborult a pénzügyi bili Zuglóban

papcsak-tenytar-blog-hu.jpg

Állítólag egy jelentésben azt írták több száz milliós kár érte a XVI. kerületet Papcsák Ferenc „uralkodása” idején. Papcsák tagad és politikai támadásról beszél.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hat olyan nagy összegű szerződést kötöttek Papcsákék, amik sértették a kerület érdekeit. Az önkormányzat megbízásából készített dokumentumban az áll, hogy a kár több száz millió forint is lehet.

A korábbi Fideszes polgármester természetesen politikai támadásról beszél – megfigyeltem már, ha felszínre kerül egy ilyen ügy, először mindenki ezt mondja. Bár lehet, hogy igaza van, meg a zuglói politikai életünk, hát finoman szólva is zavaros.

Papcsák azzal védekezik, hogy ő annak idején minden iratot átadott az új vezetésnek, és különben is 2000 szerződésből csak hatot vettek elő, tehát egyértelmű, hogy politikai hasznok akarnak kovácsolni az ellenfelei így a választások előtt – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek.

Mondjuk, ha pont arra a hatra nyúltak rá az átvilágítás során, ami kényes, akkor lehet, hogy valaki vagy valakik súgtak a szakértőknek, de ez nem menti fel a vezetőt a furcsa szerződések megkötésének ténye elől.

Lehet, hogy egyszerű politikai cicaharc az egész, de a száz milliók gondolom, valódiak.

címlapfotó: tenytar.blog.hu


írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr3712530369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása