Keressük, aki megütötte a 3-as villamosvezetőjét - videóval
2017. május 24. írta: BoldiG

Keressük, aki megütötte a 3-as villamosvezetőjét - videóval

villamosontamadt-police-hu.jpg

 

A budapesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához.

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A Budapest XIV. kerületében közlekedő 3-as villamos vezetője tett bejelentést a rendőrségre, amely szerint egy férfi 2017. március 17-én 22 óra 40 perc körül a Bosnyák tér és Szugló utca megálló között haladó villamos vezetőfülkéjének ajtaját berúgta és a villamosvezető fejét többször megütötte, majd a helyszínről távozott.

A férfi 25-30 év körüli, 180-185 centiméter magas, sportos testalkatú, rövid, szőke hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

VIDEÓ: ITT

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr8512537229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása