Az erkölcs vége: saját barátnőjétől lopott
2017. május 27. írta: Cseri Pál

Az erkölcs vége: saját barátnőjétől lopott

lopas.jpg

Elfogták a várkerületi rendőrök azt a férfit, aki a barátnőjétől készpénzt és bankkártyát lopott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a 20 éves P. Tibor ellen.

A férfi 2017. márciusában megismerkedett egy nővel, majd néhány nap múlva levette a kulcscsomójáról annak lakáskulcsát. P. Tibor megvárta, míg barátnője elmegy az I. kerületi otthonából, majd bement a lakásba és ellopta a nő készpénzét és bankkártyáját.

A zuglói rendőrök 2017. március 25-én 1 óra 40 perckor a Mexikói úton igazoltatták a férfit, aki sajátja helyett a testvére adatait adta meg. Azonosítása után kiderült, hogy P. Tibor ellen lopás, sikkasztás, és más vagyon elleni bűncselekmények miatt nyolc elfogató parancs volt érvényben.

A férfit később az I. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyet a rendőrség befejezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

Címlapfotó: faktor.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr3312544293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása