Trükkös csalók járnak a lépcsőházakban!
2017. június 04. írta: BoldiG

Trükkös csalók járnak a lépcsőházakban!

trukkostolvaj-koronafm-hu.jpg 

Az egyik este 2 trükkös tolvaj jelent meg a házban. Idősekhez csöngettek be,azzal az ürüggyel,hogy vízszerelők. Mihozzánk is becsöngettek,de mikor meglátták a páromat szaladt le az illető a lépcsőn.

Akkor lett nekem gyanús.Egyik nénihez be is mentek,csak mivel a ház lakói résen voltak elpucoltak időben. Szeretném felhívni minden zuglói lakosnak a figyelmét,hogy nagyon figyeljen oda! - írta egy olvasó a Zuglóiak fórumában.

Figyeljünk oda az idős szomszédainkra is! Minden szerelő általában előre kér időpontot ! Váratlanul soha nem mennek, ha történetesen úgy adódik, akkor vagy a közös képviselő jelenlétében vagy ha van a házmestererrel.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr212562867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása