Egyelőre nem újítják fel a zuglói Mályva ovit. Horror pénzt kért volna  az EGYETLEN induló
2018. június 29. írta: ArsBoni

Egyelőre nem újítják fel a zuglói Mályva ovit. Horror pénzt kért volna az EGYETLEN induló

 

malyva-ovi-sikertelen-tender-zuglo-hu.jpg

Lefújták a felújítási tendert kerületünk Mályva óvodájában.

Eredménytelen lett a zuglói Mályva Óvoda és Mályva Bölcsőde belső felújítási munkái és konyha felújításának építési beruházása.

Elég sok mindent, hideg,- és melegburkolati, épületgépészeti felújítást, a vizesblokkok felújítását és a nyílászárok cseréjét is tervezték az épületben.

Miután felbontották a borítékokat, eredménytelenné is nyilvánították az eljárást, tekintettel arra, hogy az egy szem pályázó DIQPIB Szolgáltató Kft,  a rendelkezésre álló összeghez képest közel 50%-kal drágábban vállalta volna a kivitelezést. A beérkezett ajánlat, a rendelkezésre álló nettó 71.316.510.-Ft-hoz képest, nettó 107.471.586.- Ft-ot kóstált.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr9114082467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása