ÖRS VEZÉR TÉRI BOMBAFENYEGETÉS! Bíróság elé viszik a tettest
2018. július 18. írta: BoldiG

ÖRS VEZÉR TÉRI BOMBAFENYEGETÉS! Bíróság elé viszik a tettest

biroidontes-vacinaplo-hu.jpg

Egy férfi azzal fenyegetőzött, hogy egy Örs vezér téri bevásárlóközpontban bombát fog robbantani.

Mint arról korábban már a rendőrség beszámolt, a 27 éves budapesti C. Sándor 2018. május 25-én 11 óra 30 perckor felhívta a rendőrséget és bejelentést tett, hogy Budapest X. kerületében, az Örs vezér téri Árkád bevásárlóközpontban bombát helyezett el, amelyet fel fog robbantani.

Az üzletközpont kiürítését követően a rendőrség tűzszerészei az épületet átvizsgálták, de mivel a hatósági intézkedés nem volt annyira látványos, mint ahogy azt a férfi várta, újra felhívta a rendőrséget és nyomatékosítva megismételte a bejelentését. A nyomozók azonban a robbantással fenyegető C. Sándort még az átvizsgálás befejezése előtt, az üzletház közelében szerencsére elfogták. A tűzszerészek az épületben robbanóanyagot, vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak.

A közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt folytatott nyomozást a rendőrség befejezte és az iratot a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

(police)

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr9914119931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása