AGGÓDJUNK A KORMÁNYHIVATALÉRT? Van olyan hely, ahol már mindenki felmondott
2019. április 17. írta: Cseri Pali

AGGÓDJUNK A KORMÁNYHIVATALÉRT? Van olyan hely, ahol már mindenki felmondott

korrmanyhivatlaos.jpg

A kormány célja, a közigazgatási dolgozók számának csökkentése, mondhatni, jól halad.

Egész osztályok mondtak fel kormányhivatalokban március óta, közben további 2500 álláshely szűnt meg a közigazgatásban, hangzott el az RTL híradójában.

Volt, ahol már válságértekezletet is tartottak, mert annyian mentek el, hogy leállt az ügyintézés. Van olyan kormányhivatal is, ahol mindenki felmondott. Csak a fővárosi kormányhivatalból 623 fő távozott.

A kormány azt közölte, a cél, hogy mintegy 2470-nel kevesebb köztisztviselő legyen - nagyjából ennyien, az RTL híradója szerint 2000-en, 2500-an mondtak fel csak eddig az átalakítások miatt.

(hvg)

 

 A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr8814771280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása