MENTŐAUTÓ ABLAKÁT ZÚZTA BE DÜHÉBEN, a felelőtlen elkövető Zuglóban
2018. július 08. írta: ArsBoni

MENTŐAUTÓ ABLAKÁT ZÚZTA BE DÜHÉBEN, a felelőtlen elkövető Zuglóban

 mentoauto-rongalas-zuglo-police-hu.JPG

A zuglói rendőrök perceken belül elfogták azt a férfit, aki betörte egy mentőautó ablakát.

A rendelkezésre álló adatok szerint a Torontál utcában a megkülönböztető jelzéssel haladó mentőautó egy közlekedési akadályt próbált meg kikerülni. A manőver miatt a mentőautó sofőrje szóváltásba keveredett az úttesten szabálytalanul tartózkodó gyalogossal, aki dühében egy bottal betörte a mentőautó hátsó ablakát, majd elmenekült helyszínről.

A rendőrök a garázda férfit percekkel később a Bosnyák utcában elfogták és előállították a zuglói rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.   

A 25 éves budapesti Sz. Gábor ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, akit a rendőrök őrizetbe vettek és kezdeményezik bíróság elé állítását. ​

(police.hu)

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljzugloban.blog.hu/api/trackback/id/tr8314100911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása